Welkom bezoeker
E-mail adres:
Wachtwoord: (vergeten?)
Nog niet geregistreerd?
Fabrikanten
Onze diensten

Advies - Offerte - Installatie
Ons team voorziet u vrijblijvend van alle advies of de nodige offertes en levert uw nieuwe pc perfect geconfigureerd aan u af. Wij leveren u advies bij de aankoop van uw nieuwe pc of laptop, en stellen u hierbij graag enkele mogelijkheden voor op basis van uw budget en behoeften, de programma's die u wil gebruiken en het doel van uw pc (thuisgebruik vs professioneel vs multimedia). Kom gerust langs in onze winkel met een lijstje van wat u wil doen met uw nieuwe pc, en wij laten u ter plaatse enkele mogelijkheden zien op onze demo-computers. Wanneer u kiest voor AMBUPC, kiest u voor een computer op maat van uw gebruikersbehoeften, een deskundige assemblage en installatie van alle gewenste software en randapparatuur (toetsenbord, muis, audiosysteem, printer, ...) en een vlekkeloze aflevering van uw nieuwe computer.


wij installeren GRATIS bij aankoop van een nieuwe PC - LAPTOP :
- aangekochte antivirus & spyware
- printer & andere randapparatuur (deze CD wordt ons aangeleverd )
- draadloos internet & beveiliging
- instellen van mail
- aangekochte software
- easypack service

Assemblage nieuwe PC’s:
Wij assembleren uw nieuwe PC met veel zorg
Wij maken uw computer volledig gebruiksklaar en indien gewenst installeren we een aantal nuttige programma’s. .Meer info over onze nieuwste dienst vindt u hier
Levering aan huis van uw nieuwe PC is mogelijk.
U kan uw PC ook op maat samenstellen met onze nieuwe online service PCbuilder genaamd
Tegen een kleine meerprijs installeren wij een herstelpartitie. Meer info over onze nieuwste dienst vindt u hier

Gebruiksklaar maken van Laptops :
Wij maken uw laptop volledig gebruiksklaar en installeren we een aantal nuttige programma’s. Meer info over onze nieuwste dienst vindt u hier
Tegen een kleine meerprijs installeren wij een herstelpartitie. Meer info over onze nieuwste dienst vindt u hier


Herinstallaties - Backups
Herinstallaties van alle software mét backup en terugzetten van uw bestanden.
Na verloop van tijd gaat uw computer steeds trager werken ... U kent dit probleem? Spaar tijd en ergernis, en laat uw pc herinstalleren door onze specialisten. Zij zorgen ervoor dat uw besturingssysteem terug op uw opgeschoonde harddisk wordt geïnstalleerd, van updates, stuurprogramma’s en de software die u gebruikt wordt voorzien ( alle commerciële programma's dient u ons aan te leveren , wij installeren enkel legale versies ). Vervolgens plaatsen we een backup terug van uw persoonlijke bestanden zoals documenten, foto’s, muziek, … en uw pc is opnieuw in dezelfde conditie zoals u hem destijds kocht. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw computer, en kan u opnieuw gebruik maken van een optimale werksnelheid en stabiliteit van uw systeem. Een herinstallatie is reeds mogelijk vanaf € 40,00!


Support - Herstellingen - Upgrades
Wij onderhouden uw computer en voeren alle nodige herstellingen uit in onze eigen werkplaats. Indien gewenst komen wij ook aan huis . (Meer info hierover vindt u hier )
Bij computerproblemen leveren wij u de nodige support op hard- en software. Van op afstand trachten wij een diagnose te stellen door uw computer enkele minuten "over te nemen" via een speciale internetapplicatie (Zie Hulp op afstand ). Bij hardware-problemen kan u uw computer laten herstellen door onze specialisten die het defecte onderdeel voor u vervangen en de nodige configuraties uitvoeren, ook indien de pc niet is aangekocht bij AMBUPC. Bij computers van een iets oudere leeftijd kan het nuttig zijn om bepaalde onderdelen te "upgraden" met snellere componenten. Op die manier kan u voor een lage prijs toch gebruik maken van een snellere en beter werkende computer.
Herstellingen bij u aan huis : (Meer info hierover vindt u hier )
- Indien nodig, komen wij bij u aan huis om herstellingen uit te voeren.
Hierbij betaalt u een iets hogere prijs per uur en de verplaatsingskosten.Netwerken - draaloze oplossingen
Bij aankoop van een router al dan niet draadloos configureren (instellen van beveiliging,....) wij deze gratis voor u . zodat u thuis enkel hoeft in te pluggen.
Voor professionele netwerken kan u best een afspraak maken, wij komen dan terplaatse en maken gratis een offerte op


Alle hardware en software
Alle hardware en software die u bij ons aankoopt installeren wij gratis .


Garantie & service
Bij ons staat service centraal, ofwel ruilen wij het defect toestel direct om (indien op stock) of wordt een tijdelijk vervangtoestel aan u geleverd ( indien aanwezig ):
- scherm : omruiling of tijdelijk vervangtoestel
- PC's - laptops : omruiling of tijdelijk vervangtoestel ( met eventueel back- up van uw persoonlijke gegevens )
- printers en alle aanverwanten : omruiling of tijdelijk vervangtoestel (let op de verbruikte inkt is voor uw rekening )
- routers : omruiling of tijdelijk vervangtoestel ( breng uw codes mee die hebt ontvangen van telenet - belgacom of andere internet provider )
- eigen merk PC's : direct gemaakt - omgeruild of tijdelijk vervangtoestel
Deze extra service is enkel voor de producten die werden aangekocht bij AMBUPC. DEZE SERVICE IS VOLLEDIG GRATIS. De garantievoorwaarden vindt u terug op onze site of kan je inkijken in onze shop


Voordelen van onze EIGEN hersteldienst
Reparaties gebeuren door eigen personeel
Snelle service, de meeste computerproblemen zijn na 1 werkdag reeds verholpen, in sommige gevallen kan het zelfs zijn dat u dezelfde dag nog uw PC kan komen terughalen!
Juiste afspraken i.v.m. datarecuperatie van uw computer, indien we uw computer moeten herinstalleren
Een eerlijk en juist prijskaartje voor uw herstelling. 90% van onze klanten betaalt slechts €40 voor zijn herstelling. Dit komt omdat wij werken met een vast tarief, dus niet met een uur tarief zoals vele anderen.
Geen lange wachttijden
Ophaaldienst binnen een straal van 10km. Wij komen uw computer loskoppelen, nemen hem mee naar onze winkel, voeren de door u gevraagde herstelling uit, en brengen uw PC terug en sluiten deze volledig terug aan!
Ophaling zowel tijdens als na onze openingsuren
Niet bij ons gekochte toestellen worden met dezelfde zorg behandeld !
Duidelijke prijsafspraken, indien er hardware moet vervangen worden, nemen wij steeds contact met u op. Dit om onaangename verrassingen te vermijden.

Garantie op uw herstelling: Indien zou blijken dat er na de herstelling zich toch nog dezelfde problemen voordoen, controleren wij het probleem opnieuw, ditmaal volledig kostenloos. 

Lid van:
Lid van IT-Resellers Group